EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Szombatra aszályt kér a Rallye2 mezőnye

Létrehozva 2019. április 26. (péntek)

Szombatra aszályt kér a Rallye2 mezőnyeA Miskolc Rallye előtt szokásunkhoz híven megkérdeztük a Rallye2 Bajnokság versenyzőit, arról, hogy mit gondolnak az előttük álló hétvégéről, és, hogy mit terveznek a miskolci pályákon. A mezőny nagyobbik része óvatos, interjún kívül többen is elárulták, hogy tartanak a szombatra beígért esőtől, mert a bükki pályák hamar sarasak lesznek, és nehezen száradnak az erdőben. Ha száraz lesz az aszfalt, ha vizes, az biztos, hogy a helyi versenyzők mindent megtesznek majd azért, hogy a lehető legtöbb kupát itthon tartsák a futam végén. 

Bővebben

Borsodi szitu

Létrehozva 2019. április 25. (csütörtök)

Borsodi szituIzgalmas csatákkal és igazi drámákkal indult a Rallye2 Bajnokság számára a 2019-es szezon, hiszen Egerben, az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el az abszolút győzelem sorsa Tim Gáborék javára, a rajttól vezető Papp Arnoldék hibáját követően. A Bükkben, 102 gyorsasági kilométeren keresztül jöhet a visszavágó, de az biztos, hogy senkinek sem lesz könnyű dolga, mivel a legendás borsodi gyorsaságikon ezúttal is ott lesznek az ügyes, hazai versenyzők, akik mindent megtesznek majd azért, hogy otthon tartsák a Miskolc Rallye legékesebb trófeáit.

Bővebben...

25. HELL Miskolc Rallye 2019

Létrehozva 2019. március 29. (péntek)

25. HELL Miskolc Rallye 2019

Aki célba ért, az győztes volt Miskolcon

Létrehozva 2018. április 29. (vasárnap)

Aki célba ért, az győztes volt MiskolconGyőzelemért utazott Miskolcra a Tim Gábor-Timár Tamás kettős, és a verseny legfontosabb pillanatában vették át a vezetést az opeles srácok, megszerezve ezzel a Miskolc Rallye abszolút győzelmét, amivel az éves értékelésben is az élre álltak. A célba érkezés már önmagában is szinte mindenkinek fölért egy győzelemmel, hiszen a Rallye2 mezőnyének csaknem 2/3-a „elvérzett” a bajnokság második futamán.

Bővebben

A végén fordítottak

Létrehozva 2018. április 29. (vasárnap)

A végén fordítottakAz Angel Petrol Szikszó Rallye2 az utolsó pillanatig rendkívül izgalmas volt. Az abszolút elsőségért ugyanis tizedekre menő csatát vívott egymással Tim Gábor és Tímár Tamás, valamint Trencsényi Vince és Pannuska Dávid. Timék 8 tizedes hátrányt fordítottak meg a záró gyorson, és végül közel öt másodperccel győztek. A célban kérdeztük az első Rallye2-es futamát nyerő párost.

Bővebben...

Gyorsriportok a verseny előtt

Létrehozva 2018. április 27. (péntek)

Gyorsriportok a verseny előttA Miskolc Rallye előtt faggattuk a Rallye2 versenyzőit, hogy milyen tervekkel vágnak neki, az évad második futamának.

 

Bővebben

Fönt a csodás északon

Létrehozva 2018. április 27. (péntek)

Fönt a csodás északonTeljesen átalakult 2018-ra a Rallye2 Bajnokság mezőnye, de Egerben ugyanolyan parázs csatákat láthatott a közönség, mint, amiket korábban megszokott a Rallye2-es versenyzőktől. Szerencsére, akik az évadnyitón ott voltak szinte kivétel nélkül ellátogatnak a Miskolc Rallye-ra is, és nem árulunk azzal el nagy titkot, hogy, akik Egerben győztek, újra nyerni szeretnének, az üldözők pedig – minő meglepetés – nagyon készülnek rá, hogy Borsodban ők állhassanak a dobogó legfelső fokára.

Bővebben

Nem hiányzott a gyors defekt

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Nem hiányzott a gyors defektAz új autóját biztosan nagyon fogja szeretni Nyilas Peti és Friedrich Laci, de az Eger Rallye-n meggyűlt a bajuk a szerencsével és a technikával is. A legbosszantóbb éppen az volt, ami a leginkább reménykeltő: amikor minden tökéletesen alakult, akkor a géposztály első helyéért csatázhattak a srácok. Nyilas Péterrel beszélgettünk.

Bővebben

Miskolcon jobbnak kell lennie

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Miskolcon jobbnak kell lennieZuZoo és ZuZoocska, azaz Kerekes Laci és lánya, Kerekes Réka számára sem a tavalyi év kezdete, sem 2018 rajtja nem volt az igazi. Az évadnyitó futam után, a miskolci páros most keményen készülődik, szeretnék kiköszörülni az egri csorbát, hogy a hazai versenyükön sok szép pillanatot élhessenek át a szurkolóik és természetesen ők, maguknak is. Kerekes László foglalta össze az egri hétvégéjük eseményeit.

Bővebben

Nem számítottunk ekkora sikerre

Létrehozva 2018. április 23. (hétfő)

Nem számítottunk ekkora sikerreFiatalok, tehetségesek, gyorsak és az autójuk is gyönyörű. A Ráti Gergő-Borók István páros „pontos személyleírását” sűrítettük össze az előző mondatban, akik pályafutásuk első kategória és abszolút győzelmét aratták Egerben, a Rallye2 Bajnokságban. Ráti Gergővel beszélgettünk.

Bővebben