EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Győztesek, dobogósok

Győztesek, dobogósokTöbb mint két évtizedes történelemre tekint vissza a Miskolc Rallye. Hol ilyen, hol olyan néven, de egy esztendőt leszámítva mindig rendeztek bajnoki futamot a borsodi megyeszékhelyen. A 2000-es évek elején ifj. Tóth János volt az uralkodó, majd Benik Balázs, Turi Tamás, Turán Frigyes, Herczig Norbert és Aschenbrenner György is pezsgőzhetett a győzelem után. A hazai pálya előnyét kihasználva, kétszer is diadalmaskodott Kazár Miklós, az utóbbi két miskolci száguldást pedig a címvédő egység nyerte meg. A Hell 23. Miskolc Rally apropóján készítettünk egy összeállítást az elmúlt másfél évtized győzteseiről, dobogósairól.

Bővebben...

Janika nyerte a tízediket

Janika nyerte a tízediketEbben az esztendőben egy szép kerek számhoz érkeztünk a Miskolc Rallyk történetében. A huszadik versenyre készülünk, így tehát a múltidézéskor van mire visszatekintenünk. Ezúttal a 2003-as eseményeket idézzük föl, akkor a 10. Vredestein Rallyt ifj. Tóth János  nyerte meg, Szabó Gergő és ifj. Angyalfi Károly előtt. Érdekesség, hogy navigátorként ebben az évben felállhatott a dobogóra a jelenlegi abszolút magyar bajnok, Kazár Miklós. A Kipufogó Magazin összefoglalója.

Bővebben...

Tíz éve történt

Tíz éve történtSzinte hónapra pontosan tíz esztendővel ezelőtt a 11. Vredestein Rallyra készültünk. 2004 április 23-25-e között érkeztek Borsodba a legjobb hazai párosok. A kiváló tavaszi időben 120 egység vágott neki az eseménynek. A Kipufogó Technikai Magazin összeállítását már csak a múltidézés miatt is érdemes megtekinteni.

Bővebben...

2004-es összefoglaló

2004-es összefoglalóA Vredestein Miskolc Rallyk történetéből jócskán lehet meríteni. Százhúsz nevező, népkerti prológ, terepralis és motoros vendégek, célceremónia az ITC-előtt és tradicionális gyorsasági szakaszok. A 2004-es összefoglaló a ztvmotorsport jóvoltából.

Bővebben...

Folytatjuk az időutazást!

Folytatjuk az időutazást!Tóth István jóvoltából egy újabb, kuriózumnak számító ötperces összeállítást tudunk közzétenni a honlapunkon. Az 1985-ös Poran Rally készültek a felvételek, amelyek még rúgós, felhúzós, 2x8-as kamerával lettek rögzítve.

 

Bővebben...