EREDMÉNYEK

25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Rallye1 25. HELL Miskolc Rallye a MENTO kupáért - Historic CREDOBUS Miskolc Rallye2 2019 - Rallye2

Csöbör KatalinTisztelt Versenyzők, Kedves Szurkolók!

Az Országos Rally Bajnokság miskolci futamát, immár 25. alkalommal rendezik meg április végén. A közel 200 autóval nevező versenyzők és csapattagok komoly felkészülési időszakon vannak túl.

Most eljött az idő, amikor újra Miskolcon szurkolhatunk nekik, a csapatoknak, és együtt biztathatjuk az autóssport tehetségeit. Miskolcon nagy hagyománya van ennek a népszerű sportágnak, hiszen a futam szempontjából negyedszázados jubileumhoz érkeztünk.

Nincs olyan miskolci, aki ne hallott volna a Miskolc Rallyról, vagy ne kötődne az autósporthoz. Ez az alappillére a ennek az érzésnek, amit együtt élnek át a helyiek és az ide érkező vendégek. A családok, baráti társaságok kedvelt szórakozása ez, egy különlegesen szép környezetben, ahol a legkisebbektől, a nagyszülőkig mindenkinek közös kikapcsolódási lehetőséget biztosít a rendezvény.

A sportesemény alkalmával az ország más részéről is ide látogatnak a rally szerelmesei, akik így megtekinthetik Miskolc és a megye érdekességeit, látványosságait. Remélem, hogy az ide érkező turisták elviszik jó hírét Borsod-Abaúj-Zemplén megye gyönyörű tájainak.

Egy ilyen sport viszont nem csak látványos, hanem veszélyes is. Ahhoz, hogy az idei Miskolc Rally is a jó emlékeink között maradjon meg, szükség van arra, hogy vigyázzunk egymásra, és körültekintőek legyünk.

Jó szurkolást, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek, aki kilátogat a versenyre!

Csöbör Katalin
országgyűlési képviselő,
a Hell 25. Miskolc Rally fővédnöke